Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، امام حسین (ع) شبیه‌ترین فرد به پیامبر (ص) بوده و صاحب کرامات و معجزات بسیاری است. بر اساس روایات امام سوم شیعیان ویژگی‌هایی متمایز اعجازگونه‌ای همچون نوشیدن شیر از انگشت مبارک رسول خدا (ص) و واسطه شدن نجات فرشته‌ای شکسته‌بال به نام فطرس داشت که آن فرشته بعد از این واقعه مامورِ رساندن سلام زائران، به امام حسین (ع) شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین خداوند شفا را در تربت حسین (ع) و استجابت دعا را کنار قبر ایشان (زیر قبّه امام حسین (ع)) قرار داده است.

امام حسین (ع) صاحب معجزات و کرامات زیادی است در ادامه گزیده ای از آن را بخوانید.

حکایت میوه های بهشتی و آخرین تحفه بهشتی 

امام حسین (ع) و امام حسن (ع) بیشتر اوقات خود را در دوران کودکی در کنار رسول خدا (ص) سپری می‌کردند بر اساس روایات میان پیامبر مهربانی ها (ص) و نوه‌های گرامی شان ارتباط عمیق عاطفی وجود داشت حضرت جبرئیل (ع) نیز به صورت‌های مختلف،نزد حضرت محمد (ص) می آمد روزی جبرئیل (ع) به صورت دحیه کلبی  یکی از یاران زیبا صورت پیامبر (ص) بود  نزد رسول خدا (ص) آمد آن دو کودک مثل همیشه در اطراف پیامبر (ص) بازی می‌کردند.

پیامبر(ص) ناگهان با یک اشاره دست خود یک سیب، یک انار و یک به از هوا گرفت و به حسن و حسین (ع) داد آنان خوشحال از اینکه میوه‌های زیبا و بهشتی به دستشان رسیده است نزد رسول خدا (ص) دویدند.

رسول خدا (ص) آن‌ها را گرفت و بعد از اینکه بویید، به آنان فرمود: نزد مادرتان ببرید و قبل از آن به پدرتان نیز نشان دهید.

امام حسن و حسین (ع) به دستور رسول خدا (ص) نزد والدین خود رفتند و از آن میوه‌های بهشتی استفاده نکردند تا اینکه پیامبر (ص)به منزل آنان آمد و همگی از آن میوه‌ها خوردند. هر چه از آن‌ها استفاده می‌کردند تمام نمی‌شد تا اینکه پیامبر (ص) از دنیا رفت.

امام حسین (ع) بعد از رحلت رسول خدا (ص) در این باره فرمود: آن میوه‌ها به حال خود بود تا اینکه مادرم فاطمه (س) از دنیا رفت پس از شهادت مادرم انار گم شد و سیب و به همچنان در زمان حیات پدرم نزد ما بود چون ایشان به شهادت رسید گلابی نیز گم شد و سیب نزد برادرم حسن (ع) بود تا بر اثر زهر به شهادت رسید سپس نزد من بود تا زمانی که دشمن مرا در کربلا محاصره و آب را از من دریغ کردند آن روز هر گاه تشنه می‌شدم آن را می‌بوییدم و تشنگی ام آرام می‌گرفت وقتی تشنگی بر من سخت شد آن را دندان زدم و به شهادت خود یقین کردم.

امام سجاد (ع) در این باره فرمود: من این سخن را اندکی پیش از شهادت پدرم از او شنیدم و چون آن حضرت (ع) به شهادت رسید در قتلگاه بوی آن سیب پیچید من هر چه تلاش کردم آن را نیافتم اکنون بوی خوش بهشتی آن سیب از قبر آن حضرت(ع) به مشام می‌رسد هر کس از پیروان ما که زائر قبر پدر شهیدم باشد و بخواهد آن بوی خوش را استشمام کند باید سپیده دم و با خلوص نیت آن را بجوید.

مناقب آل ابی طالب، ابن شهرآشوب مازندرانی، قم، ۱۳۷۹ ق، ج ۳، ص ۱۶۱ و مدینة المعاجز، سید هاشم بحرانی، مؤسسة المعارف الاسلامیة، قم، ۱۴۱۴ ق، ج ۳، ص ۳۹۳

راز لباس های بهشتی و کودکی امام حسین (ع)

روز عید بود. دو فرزند حضرتفاطمه (س) به خانه رسول خدا (ص) رفتند و فرمودند:ای جد بزرگوار! امرزو روز عید و شادی است فرزندان اعراب همه لباس‌های رنگارنگ و تازه و شاد پوشیده اند اما ما لباس نو نداریم تا بپوشیم.

رسول اکرم (ص) ناراحت شد و به فکر پاسخ به نیاز‌های روحی آن دو کودک افتاد اما لباسی شایسته برای روز عید نداشت از خداوند متعال استمداد طلبید! خدایا! دل این دو کودک و مادرشان را نشکن! سپس جبرئیل نازل شد و دو دست لباس سفید بهشتی آورد.

پیامبر (ص) خوشحال شد و فرمود: ای سروران جوانان بهشت! این لباس‌ها را خیاط پروردگار به اندازه قد شما دوخته است.

آنان گفتند: ای جد بزرگوار! این‌ها چیست؟ همه بچه‌های عرب لباس‌های رنگارنگ و با نشاط می‌پوشند و ما پیراهن سفید به تن کنیم؟!

رسول الله (ص) دوباره به فکر فرو رفت.

جبرئیل (ع) گفت: ای محمد (ص)! نگران نباش! رنگرز خداوند آن‌ها را به هر رنگی بخواهند رنگ می‌کند و دل این بچه‌ها را شاد خواهد کرد و سپس با اشاره جبرئیل ظرف آب و تشتی آوردند.

جبرئیل گفت: «من آب می‌ریزم و تو آن لباس‌ها را در زیر آب فشار بده هر رنگی بخواهند همان می‌شود.

پیامبر (ص) به امام حسن (ع) فرمود:نور چشمم! تو چه رنگی دوست داری؟

امام حسن(ع) گفت: بابا جان! من رنگ سبز می‌خواهم.

پیامبر (ص) آن را در طشت خیس کرد و فشار داد آن لباس سفید به لطف و قدرت خداوندی به رنگ زبرجد سبز در آمد آن را به امام حسن (ع) داد و او نیز پوشید.

آن گاه لباس امام حسین (ع) را در تشت قرار داد و جبرئیل (ع) آب ریخت.

پیامبر (ص) به حسین (ع) گفت: نور چشمم و عزیز دلم! تو چه رنگی دوست دارد؟

حسین (ع) گفت: ای جد گرامی! من رنگ سرخ می‌خواهم.

حضرت خاتم (ص) لباس را در تشت فشار داد و لباس به رنگ یاقوت سرخ درآمد و حسین (ع) آن را گرفت و پوشید.
پیامبر (ص) از اینکه خواسته آن دو بچه را عملی ساخته بود خوشحال شد و آن دو کودک نیز با شادمانی نزد مادر دویدند بعد از رفتن آنان  جبرئیل(ع) گریه کرد.

رسول خدا (ص) علت گریه را سؤال کرد و فرمود: ای جبرئیل! امروز روز شادی است و فرزندانم خوشحال شدند آیا تو گریه می‌کنی؟

جبرئیل (ع)گفت: ای رسول خدا! گزینش این رنگ‌ها انتخابی ساده نبود و آنان براساس تقدیر و سرنوشتی که دارند رنگ‌ها را برگزیدند پسرت حسن(ع) که رنگ سبز انتخاب کرد مسموم می‌شود و از شدت سم رنگ بدنش به سبزی می‌گراید و فرزندت حسین (ع)بر اثر ضربات شمشیر کشته می‌شود و بدنش به خون آغشته و سرخ فام خواهد شد.

پیامبر (ص) با شنیدن این سخن، محزون شد و گریست.

بحار الانوار، ج ۴۴، ص ۲۴۵ و العوالم، الامام حسین (علیه السلام)، شیخ عبد الله البحرانی، مدرسة الامام المهدی، ۱۴۰۷ ق، ص ۱۱۹.

روایت نورانیت ملکوتی امام حسین (ع) از زبان حضرت زهرا (س)

حضرت زهرا (س) درباره کرامات و ممعجزات امام حسین (ع) می‌فرماید: وقتی به چهار ماهگی رسید خداوند او را در وحشت انیس من قرار داد در جایگاه عبادت با من بود وقتی به شش ماه رسید در شب تاریک نیازی به چراغی نداشتم از نور حسین (ع) استفاده می‌کردم تا این که فرمود: هنگامی که در جایگاه نماز با خودم خلوت می‌کردم صدا سبحان الله را از رحم خود می‌شنیدم.

بحار، ج ۴۳، ص ۲۷۳.
معجزات و کرامات امام حسین علیه السلام، ص ۲۳

حضرت فاطمه (س) می‌فرماید: درخشش نور امام حسین (ع) به گونه‌ای بود که در هنگام حمل او پیامبر (ص) به من می‌فرمود: دخترم! من در پیشانی تو درخشندگی و نورانیت ویژه‌ای می‌بینم و این نور نشانگر آن است که به زودی حجت خدا بر این مردم را به دنیا خواهی آورد.

بحار، ج ۴۳، ص ۲۷۲.

پرتو نور امام حسین (ع) به صورتی بود که مادرگرامی شان (ع) می‌فرمودند: در شب‌های تار به چراغ نیاز نداشتم.

بحار، ج ۴۳، ص ۲۷۳، عوالم، ج ۱۷، ص ۱۱.

معجزات و کرامات امام حسین علیه السلام، ص ۲۳.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام حسین ماه شعبان نوروز 99 امام حسین امام حسن رسول خدا میوه ها لباس ها دو کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده آیت الله سیستانی در ترکیه؛ تأکید بر وحدت و گفت و گوی دینی و نقش مثبت رهبران مذهبی / آینده شیعیان ترکیه، روشن است

 گردهم آیی بزرگ شیعیان ترکیه با عنوان «راه آزادی قدس، وحدت مسلمین است» با حضور نماینده تام الاختیار آیت الله العظمی سیستانی برگزار شد.

به گزارش شفقنا، در سفر فرهنگی و معنوی به ترکیه، سید جواد شهرستانی، علاوه بر حضور اجتماع حمایت از فلسطین، با شخصیت ها و گره ها و مجامع  مختلف شیعی، سنی و مسیحی ترکیه دیدار کرد. این سفر به منظور تقویت ارتباطات بین ادیان و مذاهب و دیدار با جامعه ی شیعیان ترکیه صورت گرفته است.

در گردهمایی بزرگ استانبول که با حضور چشم گیر و بی سابقه ی شیعیان و رهبران اهل تسنن و علویان و سرکنسول ایران و عراق و مسئولان شهری استانبول برگزار شد، حجت الاسلام رحمانی رييس موسسه آل البیت ترکیه در سخنان خود، ابتدا آیه سوم سوره مبارکه آل عمران را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: آیه ی شریفه ی «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا….»، به ما می آموزد، که باید قلب های ما با یکدیگر پیوند داشته و الفت داشته باشد. این کافی نیست که صرفا کنار هم بنشینیم، باید قلب های ما یکی باشد و در قلوب ما وحدت واقعی شکل گرفته باشد.

رحمانی ادامه داد: اگر این گونه نباشیم، در حقیقت  خود را در آتش افکنده ایم  و آن آتش  از جمله همان فتنه ی شکاف و درگیری مذهبی است که مخالفان مکتب پیامبر (ص) و اهل بیت علیهم السلام،  بین مسلمانان می اندازند. از آثار همین شکاف ها و دوگانگی ها است که شاهد هستیم، در حالی که در غزه ده ها هزار زن و کودک و انسان های بیگناه کشته شده اند، هنوزجوامع مسلمانان نتوانسته اند اقدام مهمی در حمایت از مظلومان غزه به انجام برسانند.

رئیس موسسه آل البیت ترکیه اظهار داشت: اگر وحدت داشته باشیم، وضعیت مسلمانان به گونه ای دیگر خواهد بود. مراجع بزرگوار ما، خود محور وحدت بوده و همواره بر انسجام صفوف مسلمین تاکید داشته اند و عملا در این راه مبارزه کرده اند. به یاد داریم که حضرت آیت الله سیستانی فرمودند «اهل سنت  نه تنها برادران ما، بلکه جان ما هستند». باور داریم که این صفوف منسجم ذیل عنایت امام زمان (عج) است. این وحدت به برکت حضرت آیت الله سیستانی است. از این روی ما از استانبول به ایشان سلام می فرستیم که هم پدر ما و هم مرجع ما و هم پناهگاه مسلمانان است. ایشان نورچشم ما و روشن کننده مسیر ماست. همین گونه سلام می فرستم به رهبر انقلاب اسلامی که وجود ایشان نعمت است و چون کوه در برابر دشمنان اسلام ایستاده اند.

رحمانی خاطر نشان ساخت: من باید سپاس خود را  از نجف اشرف و قم مقدسه که  نقطه ی امید و وحدت بوده اند، اعلام کنم. می بینیم که در این جلسه تاریخی شیعیان ترکیه  به استقبال حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی نماینده عالیقدر جهان تشیع آمده اند، تا تعلق خاطر خود را به همدلی و وحدت مسلمین نشان دهند. در حقیقت ویژگی های منحصر بفرد این رویداد بزرگ، موضوع فلسطین و حضور شخصیتی چون حجت الاسلام والسملین شهرستانی که خود از مبشران و عاملان به وحدت است، آن را نقطه ی عطف در تاریخ فعالیت های جامعه شیعی ترکیه قرار می دهد و باید از آن به عنوان یک گام مهم در جهت تقویت وحدت دینی و همدلی بین اقشار مختلف جامعه اسلامی به ویژه شیعیان یاد کنم.

حمایت از مظلومان غزه از ضرورت های انکار ناپذیر ملت های مسلمان است

از دیگر سخنرانان این مراسم، سر کنسول ایران و عراق و آقایان شیخ قدیر آکاراس (مدیرموسسه کوثر) و شیخ علی اکبر یورت سون ريیس مجمع علمای آل البیت بودند. ایشان موضوعات جاری جهان اسلام از جمله موضوع فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند و همدلی با مظلومان غزه، و حمایت معنوی و مادی  از مسلمانان غزه را از ضرورت های انکار ناپذیر ملت های مسلمان بر شمردند و دولت ها و ملت های اسلامی را به پشتیبانی همه جانبه از ملت مظلوم فلسطین فراخواندند. همچنین، اهتمام به وحدت و همدلی دینی و تاکید بر گفت و گوی بین دینی و درون دینی در پیشبرد اهداف متعالی مکتب و تامین و تضمین مصالح عالیه مسلمانان مورد تاکید و تصریح قرار گرفت.

سخنرانان این مراسم بزرگ که از رهبران دینی و نخبگان تاثیر گذار جوامع مذهبی استانبول بودند، همچنین از نقش برجسته  و مثبت شخصیت ها و رهبران مذهبی به ویژه حضرت آیت الله العظمی سیستانی  و رهبر انقلاب اسلامی در ترویج این ارزش‌ها و تقویت ارتباطات بین ادیان و مذاهب مختلف تجلیل کرده و نقش این رهبران دینی را در استحکام و هدفمندی و اعتدال جامعه شیعیان در نقاط مختلف جهان ستودند و اظهار امیدواری نمودند که این نوع تبادلات و گفت و گوهای دینی در آینده نیز ادامه داشته باشد.

یادآور می شود سفر فرهنگی نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله سیستانی به ترکیه از روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه آغاز شد.

دیداربا رهبران اهل تسنن، علویان و مسیحیان ارتدوکس استانبول و دیدار از کتابخانه ی بزرگ  سلیمانیه و اهداء یک جلد از مصحف مشهد رضوی به این کتابخانه، دیدار با موسسه ی کوثر و جامعه المصطفی،  از جمله برنامه های فشرده ی حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی در استانبول بوده است.

شهرستانی که در سفرهای خود همواره بر گفت و گوی مذهبی و معرفی مکتب اهل بیت علیهم السلام به شیوه ی عملی و علمی تاکید داشته است در دیدارهای خود در استانبول نیز تلاش رهبران مذهبی شیعه و سنی و علوی و تعلق خاطر آنان به اهل بیت علیهم السلام  را ستودند و همگان را به درک شرایط امروز جهان فراخوانده و یاد آور شدند که دین و معنویت نیاز واقعی و دائمی بشریت است.

نماینده آیت الله سیستانی اظهار داشتند: ماهیت معتدل، معنوی و امید بخش مکتب  و دو ثقل قرآن کریم و معارف اهل بیت علیهم السلام، تکیه گاهی روشن برای همه ما ماست و راه روشنی پیش روی انسان های حقیقت طلب قرار می دهد. اگر این روزها با دین گریزی در برخی حوامع مواجه هستیم، نتیجه ی کم کاری ها یا بی عملی ها و اشکالات برخی رهبران و موسسات جوامع دینی از یک سو، و خصومت و طرح های بیگانگان از سوی دیگر است. اگر ما رقابت ها را به همدلی و رفاقت تبدیل کنیم و سرمایه هایمان را در جهت صحیح به کار بندیم و دین پیامبر (ٌص) و مکتب اهل بیت علیهم السلام را همانگونه که در قٰرآن و سنت آمده است و به شیوه ی عقلانی و رحمانی و به دور از افراط و تفریط، پیش بگیریم و معرفی کنیم و در این مسیر جدیت و خلاقیت و اخلاص به خرج دهیم، بی تردید جوانان ما جز مکتب اهل بیت علیهم السلام، انتخاب دیگری نخواهند داشت. من در این سفر ظرفیت ها و توانمندی ها و اهتمام و اخلاصی دیدم که آینده را بسیار روشن و امید بخش نشان می دهد.  ان شاء الله جامعه ی شیعیان ترکیه روز به روز نقشی کلیدی تر در این کشور یافته و با مشارکت موثر و سازنده در فرآیندهای فکری و فرهنگی و علمی، منزلتی روزافزون خواهد یافت.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • پالما با درخشش ستاره‌های ایرانی، سلطنت خود در اروپا را تداوم بخشید
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • نماینده آیت الله سیستانی در ترکیه؛ تأکید بر وحدت و گفت و گوی دینی و نقش مثبت رهبران مذهبی / آینده شیعیان ترکیه، روشن است
  • بیمار مرگ مغزی به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید